Sign up

Vi kan ikke garantere for at i får den næste plads. Der er mange ting der skal passe sammen. Skriver I jer op, så kontakter vi jer så snart dato, genre og eventet er på plads og så tager vi en god snak.


Skal I spille til Metal Café?

Vi får rigtig mange henvendelser på facebook, email o.lign. med bands der gerne vil spiller på Metal Caféen hvilket jo er FANTASTISK! Ønsker du- og jeres band at optræde, så udfyld denne formular.

I får rig mulighed for at komme og gi’ den gas, afprøve nyt materiale eller bare have en fed fest sammen med publikum.

Hvad er idéen bag Metal Caféen?
Metal Caféen er et sted hvor metallerne mødes for at hygge og komme væk fra hverdagens kedelige liv. Et sted hvor der er plads til at slå sig løs, ses med vennerne og drikke kold fad i hyggelige omgivelser. Det er gratis at komme ind som deltager. Her kan man deltage i metal quizzen, købe sig en fadøl eller blot nyde musikken.

Hver Metal Café arrangement har som udgangspunkt 2 koncerter. Idéen med koncerten er at ingen ved hvem der dukker op og spiller. Dette holdes totalt hemmeligt indtil publikum er dukket op.

Vi mener ikke folk, udelukkende skal komme pga. navnene på scenen – men for at mødes om det vi alle er fælles om: METAL.

Vi kan ikke takke publikum og de bands der allerede har besøgt Metal Caféen nok. Det er vokset som ind i helvede på meget kort tid. Vi har som regel altid folk stående i køen inden dørene går op for at få de bedste pladser.

Men i sidder ned, til metal!?
Det er jo en café, så selvfølgelig er der sterinlys på bordene og siddepladser. Dermed ikke sagt at folk går amok til koncerterne. Der er altid lavet plads foran scenen til at nyde hver eneste akkord fuldt ud.

Årets Backstage 2017
Godset blev kåret som årets backstage area 2017 – og det er vi rigtig stolte over. Det betyder også at i som band bliver taget rigtig godt om mens i er på besøg.